Creëer zelf (zonder abonnement) een veilige omgeving
Altijd GRATIS bezorgd
Tevredenheidsgarantie
Thuiswinkel.org
0
0
Creëer zelf (zonder abonnement) een veilige omgeving
Altijd GRATIS bezorgd
Tevredenheidsgarantie

Hoe beveilig je je huis?

In de zomermaanden zie je een stijging van het aantal ongewilde huisbezoeken. Terwijl jij geniet van je welverdiende vakantie slaan andere hun slag. Zij houden ervan om tijdens je afwezigheid te werk te gaan om niet te worden gezien. Vind jij het ook zo’n onveilig gevoel dat er zomaar iemand rondom je huis of bedrijf kan lopen die erop uit is z’n slag te slaan? Hoe kun je voorkómen dat er bij jou wordt ingebroken?

 

Wanneer breekt een inbreker in?

Je kunt veel doen om inbraak te voorkómen als je weet hoe een gelegenheidsinbreker te werk gaat. Zo maakt het een inbreker niet uit of hij bij jou inbreekt of bij je buurman. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat hij jouw huis of bedrijf overslaat. Maak het hem niet gemakkelijk. Dan ziet de inbreker er al gauw van af. Zorg er altijd voor dat er geen waardevolle spullen zichtbaar zijn. Laat dus geen laptop in de woonkamer of in een kantoor achter als je er niet bent of als je gaat slapen. En doe deuren en ramen dicht en op slot als je er niet bent. Een inbreker slaat alleen een ruit in als hij met zijn hand via de kapotte ruit een deur of raam kan openen (haal daarom altijd de sleutel uit het slot). Hij zal nooit door een ingeslagen raam naar binnen stappen. De kans dat hij zich dan verwondt is veel te groot. Bovendien moet hij door hetzelfde kapotte raam weer naar buiten en dat kost te veel tijd.

 

Maak het een inbreker moeilijk

Tijd is namelijk belangrijk. Een inbreker heeft altijd haast. Hij is zelden langer dan drie of vier minuten binnen. Als hij niet heel snel binnen kan komen (en ook weer snel het pand uit kan vluchten), ziet hij af van het inbreken in jouw huis en kijkt hij of hij elders meer kans maakt. Goede sloten op ramen en deuren hebben dus zeker zin. Ook op de eerste verdieping. Als er ‘opklimmogelijkheden’ zijn, zoals een vuilcontainer of een aanbouw met een regenpijp, maakt een lenige inbreker daar graag gebruik van.

Zoals gezegd wordt een inbreker niet graag gezien. Daarom is het goed te zorgen voor voldoende (slagvaste) verlichting buiten. Zo kan hij niet ongemerkt te werk gaan. Als je niet thuis bent zorgen lampen met een tijdschakelaar binnenshuis ervoor dat het lijkt alsof je er wel bent. De meeste inbrekers gaan dan een deur verder.

 

Denk aan je gemoedsrust

Toch kan het zijn dat je je niet veilig voelt in je eigen huis. Of dat je bang bent dat er wordt ingebroken als je niet thuis bent. Een inbraak in jouw huis of bedrijf heeft heel veel impact. Je zult niet de eerste zijn die er slapeloze nachten aan overhoudt. Daarom blijft het verstandig om iets extra’s te doen om inbraak te voorkomen: camerasystemen aanbrengen. Enerzijds schrikken camera’s inbrekers af. Ze willen niet in beeld komen, want dat maakt hun pakkans groter. Ze kiezen dus liever voor een huis of bedrijf waar geen camera’s hangen. Anderzijds houd je hiermee zelf in de gaten of er een verdachte figuur rond je huis loopt. Ook als je niet thuis bent. Want beelden van een camerasysteem zijn real time op je mobiel te bekijken.

Camerasystemen van HiSeeU zijn van professionele kwaliteit en je kun deze – als je handig bent – zelf monteren. Zowel rond je huis als bij je bedrijf. Hoe je dit doet? Uiteraard bieden wij, als je daar behoefte aan hebt, uitgebreide Nederlandstalige technische ondersteuning. Voor onze systemen hoef je geen abonnement af te sluiten. Doormelding naar een alarmcentrale of politie regel je gewoon zelf als er daadwerkelijk sprake is van inbraak. De kans hierop heb je met onze camerasystemen echter aanzienlijk verkleind. Een veilig gevoel voor jezelf en je huisgenoten. Vooral in de donkere dagen voor en na kerst …

 

4 tips voor een veilig huis

 

Snel aan de slag om je huis veilig te maken? De WiFi camera's van HiSeeU zijn in een handomdraai geïnstalleerd en werken zonder abonnement. Kijk hier voor de actuele kortingen

 

HiSeeU Europe maakt veiligheid bereikbaar.

 

Take care!

 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »